Autoværksted København, Valby

Hvor finder jeg et godt autoværksted tæt på valby, frederiksberg eller København i det hele taget?

Det er den overordnede problemstilling for i dags artikel. Vi vil i denne artikel finde et godt autoværksted i de følgende områder og kort beskrive virksomheden samt nogle af dets kerneydelser og spidskompetencer. I vores søgen har vi fundet Franske-Biler.dk. Et autoværksted som hovedsageligt beskæftiger sig med franske bilmærker som fx peugot, renault og citroen. De er landets førende franskmærkede autoværksted. De servicerer kunder i hele København også Frederiksberg og Valby, som vi bl.a. har afgrænset vores søgen til.

Franske-biler siger selv at de bla.a. er eksperter i 4-hjulsudmåling, autoskader etc. De har ifølge deres hjemmeside flere mekanikere med lange uddannelser og over 20 års erfaring indenfor franske bilmærker. De er altså et ideelt autoværksted, hvis du er i valby.

Franske-biler.dk arbejder som sagt med franske bilmærker og sætter en ære i kvalitet og tryghed. I og med de har specialiseret sig i franske bilmærker, har de mange års ekspertise indenfor feltet. De tre franske bilmærker: renault, peugot og citroen kører alle sammen med samme elektronik og derfor har franske biler specialiseret sig heri. Begrebet kvalitet bliver taget meget seriøst hos franske-biler.dk. De har derfor indført et kvalitetsikringssystem, som betyder at alt arbejde på bilen skal kontrolleres med henblik på kvalitet og skal stemples inden bilen meldes klar.

Udover at være kvalitetsorienteret så går franske-biler også op i miljøet. De kalder sig selv det grønne værksted. Miljøet bliver i forvejen belastet af de mange biler, der kører på gaden. Derfor minimeres CO2 aftrykket hos det grønne værksted. Her tager man miljøproblemerne seriøst og går op i at udlede så lidt CO2 som muligt. De har i den forbindelse erhvervet sig et diplom fra Københavns Kommune.