Er gulvafslibning svært?

Som gør det selv-mand kan måske have lyst til at slibe sit gulv på egen hånd. Det kan også være en billig måde at give dit gamle gulv et nyt udseende. Det kan dog også mange gange ende i større bekostninger, fordi man ikke har den samme erfaring som en professionel gulvmand. Vil du gerne være sikker på, at du ikke falder i de store faldgruber som amatør gulvmand? Så er det værd at undersøge, hvor meget det koster at få en professionel til at klare opgaven. På den måde kan du sammenligne prisen med det beløb, som du regner med at betale ved at klare opgaven selv. Du har nemlig kun et forsøg til at komme i mål med gulvafslibningen, fordi den forkerte behandling kan resultere i, at du er nødt til at investere i nyt gulv

Typiske faldgruber ved gulvafslibning

Mange gør det selv-folk forsøger at slibe gulvet på egen hånd, men bruger så det forkerte sandpapir til afslibningen. Mange skifter også over til fint sandpapir alt for tidligt i processen, fordi de ikke har kendskab til slibning af gulve. Hvis du vil være sikker på, at dine gulve bliver slebet korrekt, kan du kigge nærmere på gulvafslibning i Nordjylland. Ellers er det blot at kontakte den lokale gulvmand for at få ham med på råd.

Andre faldgruber er bl.a., at man glemmer at hæve valsen, når maskinen står stille, hvilket medfører dybe spor i gulvet. Det kan også påvirke resultat i høj grad, hvis du ikke har rengjort gulvet godt nok og fjernet søm m.m. Vil du være sikker på et kvalitetssikret resultat, kan vi kun anbefale at få en professionel til at klare gulvafslibningen.