Få hjælp til havearbejdet med en professionel stubfræsning

Hvad er stubfræsning?

En stubfræsning fjerner uønskede træstubbe i haven og andre naturområder. Det er en proces, hvor selve stubben slibes ned, så området kan genbruges, og der kan plantes nyt helt samme sted, hvis det ønskes. En stubfræsning er en billigere og mere skånsom løsning end at grave dybe huller for at fjerne stub og rødder. Brug en professionel anlægsgartner i Holbæk, hvis du har nogle trælse rødder eller træstubbe i baghaven, der skal fjernes.

Forskellen på rodfræsning og stubfræsning

En anlægsgartner kan hjælpe med fjernelse af både rødder såvel som små og store træstubbe. Forskellen på rodfræsning og stubfræsning er, som navnene indikerer, blot hvad det er, der fræses.

Ved en rodfræsning er det rødderne, man fjerner, og ved en stubfræsning er det træstubbe. Ofte er det en god idé at kombinere stub- og rodfræsning, så området bliver som nyt, og man igen kan plante det man ønsker – fx blomsterbed, græsplæne, buske mm.

Kan man selv fjerne stubbe og rødder?

Man kan godt fjerne stubbe og rødder selv, men det er en fysisk krævende og hård opgave, hvor man risikere at skade ryggen, hvis ikke man gør det rigtigt. Derfor kan det anbefales at hyre en professionel anlægsgartner til at fjerne det hele for dig.