Få mest ud af et lille badeværelse

Hvis du bor i en bolig, hvor badeværelset er meget småt, kan dette meget vel være relevant for dig at læse, da denne artikel vil gå i dybden med anbefalinger i forhold til at udnytte den begrænsede plads bedst. Alternativt kunne det måske være noget for dig med et nyt badeværelse, som du kan designe sammen med den rette partner.

Udnyt badeværelsets bagvæg

Når det kommer til at vælge toilet, kan der med fordel vælges et væghængt toilet. Du kan herved udnytte den bagvæg, som toilettet kommer til at hænge på, til opbevaring eller som base for din håndvask.

Håndvasken på badeværelset har også en tendens til hurtigt at fylde i sig selv, men dette skal ikke nødvendigvis være tilfældet. Du kan sagtens købe en mindre håndvask, der ikke fylder det meste af rummet, der enten står på bagvæggen eller i et hjørne i forhold til at spare så meget plads som overhovedet muligt samtidig med, at du får en løsning, du bliver glad for.

Brug en skydedør

I forhold til døren ind til brusenichen kan det være fordelagtigt at vælge en skydedør, hvilket også kan være med til at give luft på badeværelset, da skydedøren ikke skal åbne ud i rummet.

Udnyt pladsen under vasken

Hvis dit badeværelse er så småt, er der ikke er plads til skabe, og du derved ikke har plads til opbevaring i dette rum, skal du alligevel ikke helt fortvivle. Du kan vælge at få fremstillet en buet stang, der kan sidde under vasken, hvorpå der kan sættes et stykke stof, så du kan bruge rummet under vasken til noget opbevaring, hvor du kan have en hylde eller to uden at det roder.