Få tid til din kerneforretning – udliciter din rengøring af kontoret

Det første, der skuer dit øje, når du træder ind et fremmed sted er, om det er vedligeholdt. Og det har stor indflydelse på førstehåndsindtrykket. Derfor skal din virksomhed være ren og præsentabel, når medarbejdere og kunder kommer forbi. Hvis det er noget, dine medarbejdere, som ikke har uddannelse inden for området, skal sørge for kvalitetsrengøring, kunne du i stedet overveje at få et rengøringsfirma med erfaring til at sørge for en omgang erhvervsrengøring. Her er DA Service et sikkert valg for en professionel og kvalitetssikker rengøring. 

Hvad er DA Service? 

DA Service er en virksomhed, som specialiserer sig i alle former for rengøring og gør det hele med et øje for kvalitet. Det gør de ved at have dygtige medarbejdere og adgang til professionelt udstyr og kemikalier. Især kemikalierne i forbindelse med erhvervsrengøring er en fordel, fordi det ikke er noget, du kan få adgang til. Det kan kun virksomheder, som tilbyder erhvervsrengøring, og disse kemikalier kan sørge for en hurtigere og mere effektiv rengøring af jeres kontorer. De laver også en godt stykke arbejde ved rengøring af vinduer og privatrengøring, så hvis du kan lide deres håndtering af kontoret, så prøv at forestille dig dem gøre det samme hjemme hos dig. 

Fordele ved udlicitering af rengøring 

Din virksomheds hovedfokus er ikke at gøre kontoret rent – det er at sælge en ydelse/produkt. Derfor giver det god mening at lade andre håndtere renlighed og vedligeholdelse. Faktisk er det mange andre fordele, heriblandt: Bedre indeklima, færre sygedage, et godt indtryk af din virksomhed, samt at din virksomhed sparrer tid. Det er gode penge at investere i erhvervsrengøring, fordi det løfter jeres byrde ved eliminere ekstra arbejde. 

Få en lokal rengøring – og få kontoret klart til næste dag 

DA Service har base i Århus og fokuserer derfor på den østlige del af Jylland. De tilbyder også dog rengøring i Skanderborg, så de kan komme til flere områder. Du kan derfor få Erhvervsrengøring i Århus samt Skanderborg og være sikker på, at din virksomhed ikke fremstår beskidt næste gang du ser det.