Festtelt udlejning

Hvordan holder du den optimale fest?

Vil du holde den optimale fest i et festtelt, skal du altid have i mente hvilken type af fest, du ønsker at holde. Der findes mange forskellige størrelser af festtelte, og du kan få et festtelt med enten 6, 9 eller 12 meter i bredden, hvor du så selv kan bestemme længden på teltet. Det gør, at festtelte er en fleksibel løsning, men hvilken størrelse af telt passer til den fest, du skal holde?

Overveje type af fest, når du vælger festtelt

Skal du holde en stor fest med plads til både venner og familie, eksempelvis et sølvbryllup, skal du ideelt set have det største festtelt. Det er 12 meter i bredden, og alt efter hvor mange mennesker i er, kan du selv vælge længden. Når du vælger det store telt, vil der være god plads til jer alle, og I vil kunne få en hyggelig dag i festteltet, hvor der er plads til, at i alle sidder ned i flere timer uden at pladsen bliver for trang.

Skal du derimod holde studenterfest, er det højest sandsynlig om sommeren, og gæsterne vil med garanti også gerne kunne nyde det gode vejr udenfor under besøget. Er vejret med jer, kan i derfor nøjes med et lidt mindre telt, hvor man blot kan holde sig i skyggen, hvis solen er for skarp, og evt. hente mad og derefter sætte sig rundt omkring i haven. Er det en regnfuld sommer, er et telt samtidig også en fantastisk løsning, hvis I ikke ønsker at have 20 ny udklækkede studenter indenfor i huset i forbindelse med fejringen.

Der er altså mange muligheder for at finde et festtelt, der passer til lige netop den type fest, du ønsker at holde, samt det antal gæster, der skal være med.