Forskelligartet murerarbejde

Først og fremmest arbejder murer med at bygge nye huse. Men de varetager faktisk også mange andre opgaver så som at lægge fliser eller klinker i for eksempel vådrum, at bygge vægge, mure og nye huse, pudse facader op og udbedre eksempelvis sætningsskader og mange andre opgaver.   

Konkurrencepræget prissætning

Der findes mange forskellige murerfirmaer, hvorfor prisen på murerarbejde også kan variere meget. Herudover varierer prisen på arbejdet også alt efter, hvad der skal laves. Derfor aflægger mange murer også kunden et besøg, for de prissætter opgaver, så de har et klart overblik over opgavens omfang.  Dernæst er det uhyre forskellige, hvordan murer laver deres prissætning. Nogle tæller arbejdstid allerede, når de kører fra værkstedet, og andre indregner kørselspenge i prisen på opgaven. Forsikring, materialer og slid på værktøj kan også være indregnet som en del af prisen. Geografi kan også have en indflydelse på prissætningen, da en murer i København har flere udgifter til værksted end en murer i Jylland. Man må tage alle disse ting til eftertanke, når man får en pris på en opgave fra en murer. Du kan fx. finde ud af, hvad en murermester i Slagelse koster.

Indhent forskellige tilbud

Da priserne kan variere så meget, som de gør, er det også en god idé at indhente flere tilbud fra forskellige murer og sammenligne priserne herfra. Dette vil også gøre dit valg af murer meget mere overskueligt, hvis du ved, hvad du har at vælge imellem.