Hvad er en pullert?

En pullert er en stolpe som står alene, der er monteret med henblik på at forhindre kørsel det pågældende sted. Det kan eksempelvis være på gågader, indre by arealer, forretninger, banker og meget mere. Pullerter fås desuden i flere varianter, så du kan få en pullert, der er enten:

  • Stationær
  • Halvautomatisk
  • Automatisk

Således er pullerter fleksible konstruktioner, der kan tilpasses de behov, der er det pågældende sted, hvor pullerten skal sættes op. Er det fx en gågade, hvor der ikke må køre biler, men hvor der alligevel en gang i mellem er behov for varekørsel, kan du få en pullert, som kan køre ned i jorden, så der er mulighed for at biler kan passere.

Effektiv form for trafikregulering

Pullerter er altså en enkel og effektiv måde, hvorpå du kan forhindre kørsel i et område, hvor trafik med køretøjer er uhensigtsmæssigt for fodgængere eller andre. Derudover er de pålidelige i drift og nemme at vedligeholde, så det er en nem måde, hvorpå du kan højne sikkerheden på gågaden, din arbejdsplads, lagerplads eller andet.

Få en skræddersyet løsning

Lyder det som noget for dig at få anskaffet en pullert, er der flere muligheder. Der findes nemlig flere forskellige typer af pullerter. KJ Porte står klar til at rådgive dig om de forskellige muligheder, så du kan få en skræddersyet løsning, der passer til dig og de behov, du har.