Hvad kan en revisor hjælpe din virksomhed med?

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende eller virksomhedsejer generelt, kan du med fordel gøre brug af en statsautoriseret revisor. Deres kendskab til korrekt bogføring, momsreglerne og hurtige overblik over aktiver kan gøre dine virksomhed væsentlig mere effektiv økonomisk – det kan investorer og konkurrerende virksomheder hurtigt mærke. Der er specifikke opgaver, som en revisor kan hjælpe med:

  • Bogføring: Bogføring er en transaktionsoversigt over indtægter og udgifter i virksomheden. Reglerne for korrekt bogføring er meget konkrete, og en revisor er sat ind i, hvordan man laver bogføringen ren.
  • Moms: Moms er en statsbevilliget skat, som pålægges dine varer. Reglerne for momspålægningen ændrer sig hvert år, men en revisor er opdateret på de nye regler.
  • Regnskab: Regnskab er det fulde økonomiske overblik over din virksomhed. Det er lovpligtigt, at virksomheder laver et årsregnskab.
  • Rådgivning: En revisor kan hjælpe dig med at få en bedre bundlinje. De kan se unødvendigt forbrug eller ekstra indtægtskilder, som du ikke engang var bekendt med før.

Alle disse opgaver og mange flere kan en revisor hjælpe med. Dog skal du være opmærksom på, at ikke alle revisorer er lige gode. Bor du i København, kan du med fordel gøre brug af en statsautoriseret revisor.