Hvilken type tag skal jeg vælge?

Afhængig af økonomi, robusthed og udseende kan valget af nyt tag være forskelligt i den enkelte situation. Dog er det rart at have et overblik over, hvilke typer tag du kan vælge imellem. Derfor giver vi dig her en oversigt, så du kender til de forskellige typer og deres egenskaber, så du ender med et nyt tag, der dækker alle dine behov.

  • Tagpap: Tagpap er til flade tage, men kan både bruges til et skråt eller plan tag. Et meget billigt materiale.
  • Ståltage: Ved ståltag får du et langtidsholdbart tag, lavet i stål og lavet i plader, som er nemme at montere.
  • Eternittag: Eternit er et billigt materiale, så det er en fordel, hvis taget skal være billigt. Rillet udseende og et minimalt behov for vedligeholdelse gør taget oplagt, hvis det skal være billigt.
  • Skifertag: Hvis du skal et nyt skifertag, kan du spare dig selv og meget vedligeholdelse og ombelægning. Materialet er stormsikkert og behøver ingen vedligeholdelse. Det findes i to prisklasser, så du kan vælge efter økonomi.
  • Tegltag: Her har vi et igen en tagtype, som lægger i mindre dele. Til gengæld kan et nyt tag med tegl være flot i udseendet, da stenene kommer i mange farver, og farverne falmer ikke i sollyset.

Nu er der et overblik over de forskellige typer, så du nu er klar til at vælge dit nye tag. Du kan få erfarne tagdækkere til at lægge et nyt tag for dig, så det bliver lavet ordentligt.