Hvornår skal du bruge en VVS-installatør?

Hvad er en VVS-installatør?

I enhver bolig er det essentielt, at vand- og afløbsinstallationer fungerer. Skulle der opstå problemer med afløbene, kan det nemlig føre til alvorlige skader på bygningen. Dette er en VVS-installatør med til at forhindre. Helt konkret indebærer VVS varetagelse og kontrol af diverse installationer i bygninger. En VVS-installatør udfører altså alt arbejde, der omhandler rørledningerne fra køkken, håndvaske, bruser og toiletter. Herudover opsætter VVS-installatøren også armaturer såvel som vandmålere og brandinstallationer. Skulle der opstå skader på eller i rørsystemerne, er det ligeledes en VVS’er, man ringer til. Som udgangspunkt bør man aldrig give sig i kast med VVS-arbejde, hvis man ikke har den fornødne erfaring.

Typiske arbejdsopgaver

VVS-installatør er en titel, der dækker over mange forskellige arbejdsopgaver. Derfor varierer ydelserne i høj grad fra firma til firma. Vælger man en alsidig VVS’er som Byens Blikkenslager, kan man få hjælp til et hav af opgaver. Byens Blikkenslager tilbyder blandt andet etablering af nye vand-, varme-, afløb- og sanitetsinstallationer. Har man behov for at udvide, renovere eller reparere eksisterende VVS-anlæg, er de ligeledes behjælpelige. Med mange års erfaring inden for området kan de hurtigt og effektivt fejlsøge og reparere skader på rørene og i afløbet. Uanset om du hører vandhanen dryppe ualmindeligt meget eller har problemer med toilettet, er Byens Blikkenslager kun et kald væk.

Fordele ved et årligt servicetjek

Foruden at være en sikker samarbejdspartner i enhver VVS-opgave tilbyder Byens Blikkenslager et årligt servicetjek. Mange gange opdager man nemlig ikke problemerne, før det er for sent. Ved at få foretaget et servicetjek bliver man klar over mulige fejl i systemerne – og hvordan de kan udbedres bedst muligt. Denne ydelse tilbydes både til private og til erhverv i Holstebro og omegn. Skulle du have spørgsmål til de enkelte ydelser, kan du kontakte Byens Blikkenslager ganske uforpligtende på tlf. 97 41 12 70.