Mange forskellige termoruder – få hjælp til at finde den rigtige

Derfor bør du skifte til termoruder
Er din rude knust, revnet eller punkteret? Trænger dine vinduer af den ene eller anden grund til at blive skiftet? Så bør du overveje at vælge termoruder. Der er nemlig massere af fordele ved termoruder. Derfor har termoruder også været populære, siden de i 1950 kom frem på markedet. Termoruder adskiller sig fra enkeltlagsruder, idet termoruder består af to lag glas og derfor giver bedring isolering og et bedre indeklima. Fordi der er to lag glas i termoruder, er de også mere robuste i forhold til slag. Termoruder er også kendt for at have lang levetid, og skal derfor ikke skiftes lige så hyppigt som andre ruder. Derfor er der også en økonomisk fordel i at vælge termoruder, da bedre isolering betyder en mindre varmeregning. Faktisk kan nye termoruder mindske varmetabet med op til 50 procent, hvilket betyder, at din varmeregning bliver væsentlig billigere.

Sådan fungerer en termorude
Termoruden består af to lag glas, som er placeret med en vis afstand imellem. Hulrummet mellem de to lag glas udgøres af et forseglet afstandsprofil. Hulrummet er fyldt med enten almindelig luft eller en anden isolerende gasart. Termoruden er derfor ”luftfyldt”, hvilket betyder, at både varmen fra solen udenfor slipper ind, samtidig med at varmen indefra også ledes ud.

Få hjælp til at finde den rette termorude
Der findes mange forskellige termoruder: fra energiruder til vinduer med lydisolering, sikringsruder og solafvisende ruder. Derfor er det vigtigt, at finde den type termorude, som matcher dit behov. Forskellige rum i boligen kan have behov for forskellige termoruder. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rette termorude, kan du altid kontakte en erfaren og professionel glarmester, som kan rådgive og vejlede dig – så er du sikker på at få de rigtige termoruder med hjem til din bolig.