Mørklæg soveværelset

Derfor skal du have rullegardiner derhjemme

Der er mange forskellige personlige holdninger til, hvilken type gardiner der er bedst at have derhjemme. Nogle slags er mere til pynt og andre mere funktionelle. Her giver vi nogle bud på fordelene ved at vælge rullegardiner til hjemmet.

Rullegardiner tager lidt plads
Først og fremmest er rullegardiner smarte, hvis man ønsker en diskret løsning, der ikke fylder for meget i rummet. Rullegardiner er nemme at sætte op med kun et par enkelte skruer og fylder stort set ingenting, når ikke de er i brug.

Hold lyset ude

Da rullegardiner ikke fylder særligt meget, er der mulighed for at få en masse lys ind, når man ønsker det, men samtidig fungerer de helt optimalt til at holde lyset ude, når man skal sove, se film eller af andre årsager har brug for at mørklægge et rum.

Det er ofte nødvendigt med mørklægning i soveværelset, da det er nemmere at falde i søvn, og med rullegardiner er det nemt at holde lyset ude og få gardinet til at lukke tæt.

Gardiner der er nemme at vedligeholde

Endnu en fordel ved at vælge rullegardiner er, at de næsten intet vedligehold kræver. De holder længe og kræver ikke meget opmærksomhed under deres levetid. Lange gardiner, der hænger langs gulvet, bliver ofte nemt beskidte og har derfor brug for at blive vasket. Det er ikke tilfældet med rullegardiner, og skulle der alligevel ske at komme skidt eller pletter på, laves de for det meste i materialer, der er enormt nemme at tørre af med en opvreden klud.