Sådan finder du byens bedste malerfirma

Står du med et malerprojekt til et værelse, en ny stue eller et helt hjem? Så læs med her. Det at finde den rigtige maler, med rette erfaring og til den rette pris, er ikke altid lige til. Der findes i dag et hav af muligheder, som gør hele søgningen utrolig uoverskuelig, hvilket ofte resulterer i at malerfirmaerne bliver vurderet og valgt baseret udelukkende på deres priser.

Tre gode råd:

Forsøg at danne et overblik
Søgningen vil virke uoverskuelig, langvarig og til tider irriterende. Sørg derfor for at danne dig et overblik over de forskellige nærtliggende malerfirmaer, som er listet online. Du kan eventuelt tage kontakt til naboer, venner eller bekendte i området, som har haft gode erfaringer med forskellige malerfirmaer.

Saml flere forskellige tilbud
Når du har udvalgt de forskellige malere, som antages for at være de potentielle til at hjælpe dig i mål med dit projekt, så saml forskellige tilbud. Tag en uforpligtende snak med de forskellige malerfirmaer, fortæl dem detaljerende om projektet og indsaml så deres tilbud. Dette giver dig muligheden for til sidst at sammenligne alle tilbuddene.

Sammenlign de forskellige tilbud
Hele pointen ved ovenstående fungerer som forarbejdet til valget af den rette maler. Du har nu dannet overblik, samt samlet tilbud. Nu skal valget om den rigtige maler vælges. Her skal du både have: a) pris, b) renommé, c) tidshorisont og d) krav og vilkår. Til sidst er det blot at bruge udelukkelsesmetoden og vælge din maler nær Køge, Herning eller hvor du er placeret.