Slamsugning kort fortalt

Kort og godt om slamsugning

Kloakrensning og slamsugning er bestemt ikke det mest tillokkende emne at tale om, men det er ikke desto mindre vigtigt at vide et par grundlæggende ting om, så du også ved, hvornår det er på tide selv at få foretaget en slamsugning af kloakken derhjemme. Netop derfor giver vi dig her et kort overblik over slamsugning

En slamsugning er en enormt effektiv måde at rense din kloak på, hvis den er tilstoppet af snavs, fedt eller andre større genstande. Hvis dit toilet er stoppet eller dit afløb begynder at lugte, kan det være tegn på, at det er rette tid for en slamsugning.

En slamsugning kræver helt specielt udstyr og er derfor bedst at få hjælp af en professionel til. Dog er det en god idé selv at klare mindre løbende udrensning såsom at tømme og rengøre dine vandhaners vandlås.

Hvordan foregår en professionel slamsugning?

En slamsugning kan siges at være en kloakrensning af lidt grovere karakter, da den spuler kloakken grundigt igennem, men kan desværre ikke altid få skidtet i de mindre kroge af kloakrørene. Den er dog stadig mere omfattende.

Derfor vil du også kunne se en forskel i priserne, der for kloakrensning og slamsugning vil ligge på omkring hhv. 600-900 kroner i timen og 900-1200 kroner i timen.