Som at få en ny bolig

Salgstanker eller blot et ansigtsløft?

Går du med overvejelser om at sælge boligen, eller trænger den blot til et kærligt ansigtsløft? Der er heldigvis rigtig mange ting, som du kan gøre for at sætte boligen i stand. Læs videre her og få inspiration til de billige istandsættelser og de lidt dyre.

Nemme og billige istandsættelser

Sæt haven i stand ved at slå græsset, luge ukrudt og plante flotte blomsterbede eller lignende, og giv al udendørs træværk en oliebehandling. Har du mørke rum i boligen, så mal gerne væggene i lyse farver, såsom hvid, for at gøre rummet større – husk også at male vinduesrammerne.

De dyre, men gode investeringer

Har du et lidt større budget at lege med, så kan det anbefales at etablere en mere klimavenlig energikilde såsom jordvarme, hvis ikke allerede det er der. Derudover er det en god idé at få nye vinduer og efterisolering for at mindske varmeregningen i fremtiden, og gulvene bør også skiftes ud eller få en gulvbehandling.

Huller og revner i gulve og vægge er den største trussel for boligens værdi og prisen, du ville få ved et hussalg. Sørg derfor at udbedre disse.