Skal du flytte med et kæledyr? Husk disse regler

Når man står og skal til at flytte fra lejlighed eller hus, så forekommer der en lang liste af praktiske ting, som der gerne skal holdes styr på. Står man i den situation, hvor man er kæledyrsejer, så kan det at flytte med kæledyr, gøre situationen en hel del anderledes. Det er ikke altid lige nemt for dyrene, pludselig at rykke rødderne op og flytte væk. Du får derfor en guide til en nemmere og bedre flytning med dit/dine kæledyr.

Flytning med større dyr

Som udgangspunkt er det vigtigste for en sikker og god flytning for dit kæledyr, det at føle sig tryg under hele flytningen. Er du fra en af storbyerne og kræver flytningen i Odense, Aarhus eller København, så bør du overveje at bestille et flyttefirma, således du som kæledyrsejer kan bruge tiden med din hund, kat eller andet.

Flytningen med mindre dyr

Flytning med mindre dyr er en hel del nemmere. De er vant til støj og larm omkring sig, og de kan samtidig opholde sig i deres bur som på normalvis. Flytningen kan dog være skræmmende for dem, og det anbefales derfor også at sætte tid af til at gøre flytningen tryg for dem.

Kontakt professionel hjælp

Står man i en situation, hvor der skal flyttes med mere end et kæledyr, så tag den nemme løsning og ring efter professionel hjælp til flytningen. Flere flyttefirmaer hjælper i dag med en sikker flytning af kæledyr, uanset om du har to, tre eller fire kæledyr.