Sikre din virksomhed med elektronisk adgangskontrol

Som erhvervsdrivende er et frygteligt scenarie, hvis ens værdier, vigtige dokumenter eller lignede kommer i fare. Derfor er det vigtigt, at du får sikret din virksomhed optimalt. Det gøres meget effektivt med elektronisk adgangskontrol, der gør, at du nemt kan administrere adgangen for medarbejdere og andre med adgang til dit erhverv.

Et elektronisk system er fordelagtigt af flere grunde, men en af de store fordele er, at du kan koble systemet op med andre produkter, der er relevante for din virksomhed som f.eks. videoovervågning og dørtelefoner.

Fordele ved at vælge elektronisk adgangskontrol

Det sikre ved adgangskontrol af din virksomhed består selvfølgelig i, at sikkerhedsløsningen er elektronisk. Men hvilke fordele giver det egentlig helt konkret?

For det første er elektronisk adgangskontrol med til at gøre adgangen nøglefri. Det betyder, at du ikke betyder at bøvle med forsvundne nøgler, udveksling af nøgler til personer med midlertidig adgang og alt det andet bøvl, som fysiske nøgler medfører. Via en app på din smartphone, adgangskort eller -brikker kan du nemt få adgang til virksomheden.

Du kan derfor også til enhver til ændre, hvem der har adgang og føre kontrol med, hvem der kommer og går i de forskellige bygninger.

Fleksibilitet hele vejen med elektronisk adgangskontrol

Et højere sikkerhedsniveau med ADK-systemer gør, at du kan tilbyde dine medarbejdere højere fleksibilitet. Det betyder altså, at de kan opnå adgang til virksomheden uden for normale arbejdstider – noget, som mange medarbejdere drager fordele af. Fortæl også, at dine medarbejdere trygt kan opbevare personlige værdigenstande uden opsyn, fordi der netop er høj sikkerhed og føres kontrol med, hvem der tilgår hvilke rum. Udskiftningen af adgang er nem at gennemføre, og så er det desuden også en bedre investering i større erhverv, hvor der ofte skal bruges penge på omstilling af låse ved manuel adgangskontrol. Betjeningen af systemerne er også ligetil, hvilket vil sige høj brugervenlighed og nem administration.