Det skal du vide om tagpap

Er tagpap god kvalitet?

Har du brug for nyt tag? Så står du over for en stor beslutning. Der er nemlig forskellige tagtyper at vælge i mellem. En af måderne, hvorpå du kan lægge tag, er ved hjælp af tagpap. Her består taget af baner lavet af tagpap, som brændes fast på en plade eller på bræddebeklædning. Selvom det hedder tagpap, så består det i dag af polyesterfibre, som gør det ekstra stærkt og holdbart. Samtidig er det dog blødt og fleksibelt, hvilket gør det ideelt til specielt udformede tage. Så en fordel ved tagpap er, at du kan bruge det, hvis du gerne vil kreativ med tagudformningen på dit hus. Du kan for eksempel finde tagpap i Århus.   

Er tagpap god kvalitet?

Når du skal lægge nyt tag er det selvfølgelig rart at vide, at det kan holde det næste lange stykke tid. Det samme gælder med tagpap. Men holdbarheden og kvalitet afhænger ikke kun af tagpappet selv. Det har også med bygningen at gøre, som det skal lægges på. Hvor gammel er denne? Og hvilken bygning er der overhoved tale om? Måske er det dit stuehus, eller måske er det et skur eller et udhus. Dette har også betydning for tagpappets holdbarhed. Du kan bruge det på alle slags tage, men du bør være opmærksom på, at der kan gælde specifikke regler for dit område, som du skal tage hensyn til, når du lægger tag på din bygning.

Der er altså rig mulighed for at være kreativ med tagpap, men du bør tænke over, hvad det skal bruges til, inden du går i gang.